سفارش تبلیغ
صبا ویژن
   تنهاترین تنهایی، همنشین بد است . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 

شاید برخی از تخلفات گاهی به نفع دولت ، نظام و دستگاه مربوطه صورت گرفته باشد

این جملات را بادقت بخوانید:
آیا تخلفی در فلان اقدام صورت گرفته است ؟ و توجه نمی کنیم شاید برخی از تخلفات گاهی به نفع دولت ، نظام و دستگاه مربوطه صورت گرفته باشد. در این مورد ، این مساله را هم باید مورد نظر قرار دهیم و حکم فرد را با عنایت به این مساله صادر کنیم و اینگونه پرونده ها را از آنچه ضرر و زیان در پی دارد جدا کنیم...... نباید مفسده ای در قرار دادها باشد، اما توجه داشته باشیم که به گونه ای هم رفتار نکنیم که هر قراردادی متوقف شود .......
نباید طوری برخورد کنیم که بی انگیزگی در مدیران ایجاد شود، مثلا مدیر لایقی که باید خدمت کرده اگر جائی تخلفی هم مرتکب شده - که حیف بوده ، نه میل - این مدیر با سابقه و زحمت ، خود منع ثروتی به شمار می رود،‌پس نباید او را حذف و یا بی انگیزه کنیم..برخی ....
برخی برخوردها با مدیران، منشاء ضربه های سنگین به نظام شده خصوصا در تبلیغات که حرمت اشخاص ، مطرح است. اگر ما مکررا مدیر و وزیر عوض کنیم ،‌چیزی عوض نخواهد شد، بلکه باید همت همین مدیر فعلی را زیاد کنیم، اگر این کارها انجام نشود و ما تنها وظیفه خود بدانیم که فلان مدیر را توبیخ کنیم و تخلفش را بگیریم و بعد هم افتخار کنیم که کار نظارتی انجام می دهیم،‌به مقاصد خود نمیرسیم... فقط فرصت از دست می دهیم..... راهمان بیراهه است.....
در نگاه اول ،‌هیچ کس باور نمیکند که این سخنان استد مسائل اقتصادی ،‌سرمایه گذاری و نوع برخورد با مفسدین اقتصادی را مرور کنیم، و اگر سری به تیتر اول روزنامه های دوم خردادی 25 مرداد بزنیم و اگر اخبار و تحلیل های رسانه های بیگانه در همان روز و روزهای بعد را مرور کنیم ،‌با کمال تاسف باور خواهیم کرد که اینها سخنانی است که آیت الله شاهرودی بیان داشته است.
این سخنان ظارا منطقی ، وقتی از زبان فردی بیان شود که وظیفه ی برخورد با متعدیان به حقوق مردم و مدیران متخلف را برعهده دارد، ثمری جز منفعل ساختن دستگاه های تحت امر قوه قضائیه در نظارت بر مدیران و برخورد با تخلفات آنها و همچنین جری شدن متخلفان ،‌نخواهد داشت.

آیا بیان سخنانی که بخش هایی از آن بابدیهیات احکام اسلامی و نظام علوی (ع) مغایر است،‌و همچنین سخنانی که در ایام تعویض دو وزیر از کابینه ،‌بوی مخالفت و اعتراض و انتقاد به دولت را داشت، به مصلحت است؟

آیا با معیاری که حضرت امام رضوان الله تعالی علیه برای همگان ترسیم نمودند ،‌کف زدن رسانه های غربی و ذوق زدگی اصلاح طلبان از بیان این اظهارات ،‌نباید گوینده را به فکر وادارد که چرا اینگونه از سخنان ایشان استفاده میشود؟
رئیس محترم قوه قضائیه با تمام جایگاه والای خود باید این مسئله را مد نظر قرار دهند که امروزه سیاست رهبر معظم انقلاب ،‌حمایت از دولت و صراحت معظم له، قطع دست مفسدین اقتصادی و عدم بهانه تراشی در این مسیر است.
و اکنون این سوال مطرح است که قوه قضائیه ،‌امروز با وجود برخورداری از خیل عظیم قضات دلسوز و متدین و انقلابی ،‌چقدر به اهداف قضائی خود نزدیک شده است؟
آیا اظهار نظرهای اقتصادی فراوان و مکرر در مقاطع مختلف ،‌جزو حیطه ی وظایف رئیس قوه قضائیه است؟
آیا این قوه با انبوهی از کارهای بر زمین مانده و نارضایتی مراجعان خود و عدم تحقق کامل عدالت قضائی و نیز آزادی عمل برخی متخلفان اقتصادی و فرهنگی و ... روبرو نیست که امروزه فارغ از وظایف خود ، امور دیگری را در حوزه اختیار عمل قوای دیگر ،‌بیان نموده و مدیران نظارتی و قضائی خود را نیز بی انگیزه می نماید؟
به لحاظ علاقه ای که به شخص آقای شاهرودی داریم ، به ایشان یادآور میشویم که بسیاری از جریان های اصلاح طلب و مخالف دولت ،‌با اظهارات چند ماه اخیر شما ،‌امیدوار شده اند که از نام و جایگاه تان در اردوگاه خود استفاده نموده و اهدافشان را پیاده کنند.
مطمئن هستیم که شخص جنابعالی ،‌اجازه ی چنین سوء استفاده ای را به آنها نخواهید داد و با عنایت به دغدغه ها و فرمایشات صریح ولی امر خویش ،‌قاطعانه در برخورد با مفسدین و متجاوزان و حمایت از دولتی که شعار عدالت را سرلوحه ی خود قرار داده است، خواهید کوشید.

نوشته شده توسط کاکتوس



کلمات کلیدی :
  نوشته شده در  دوشنبه 86 آبان 7ساعت  7:40 عصر  توسط عشاق                نظرات دیگران()
آدرس مستقیم این نوشته


لیست کل یادداشت ها
خیبری ساکته،دود نداره سوز داره
برای دل تنگی خودم
جلوه ای از عبادت امام رضا علیه السلام
کلنا عباسک یا زینب...!
اسلام علیک یا ابوتراب
برای مرغ سحر رسانه ملی، فرزاد جمشیدی
حماسه حضور
جانستان بلوچستان (قسمت نهم)
برگرد(خیبر)
کاش نماز عیدفطر را به امامت مولای غریبمان اقتدا کنیم؟
من و شلوارم...
جانستان بلوچستان (قسمت هشتم)
روح جهاد و اخلاص مرزی نمیشناسد.
جانستان بلوچستان (قسمت هفتم)
عاشق شدیم و عاشق حیران ما شدند
[همه عناوین(201)][عناوین آرشیوشده]